Quantum Healing
Quantum Healing herstelt Aura & Chakra’s, ook bij Burn Out, Long Covid

Cacao Ceremonie met Klankschaal Massage Healing

Een spiritueel Sjamanistische reisbeleving met de Cacao Spirit. Een liefdevolle beleving om je hart chakra te openen. 

zie foto's helemaal onder.

Ook mogelijk op verzoek aan huis. Minimaal 5 personen. Er kunnen Reiskosten worden berekend afhankelijk van de reis afstand. Mail voor meer info.


Geschiedenis:

In de oude traditie van Maya's en Azteken werd cacao gebruikt in rituelen en ceremonies. Voor hen is deze medicinale plant, die diepe wijsheid en oude kennis bevat, heilig. Ze eerden de cacaoplant als grote leraar en gebruikte de "cacao spirit" om fysieke, emotionele, psychologische en mentale blokkades te genezen.

Cacao opent de cellen, vertedert het hart en zenuwstelsel. De cacao spirit begeleidt je naar een diep gevoel van intense liefde. Ze deelt haar heilige kennis, mededogen en helende kracht door je innerlijke wezen aan te raken. Ze leert je zachtheid naar jezelf, verzachting in je lichaam en het ontvangen van de stroom van het leven. Ervaar samen met de cacao spirit, met een combinatie van visualisaties, meditatie, soundhealing en sjamanistische healing, weer liefde in je hart en door heel je wezen. De cacaoceremonie begint in een cirkel met het drinken van de cacao en een geleide meditatie om verbinding te maken met je lichaam en geest. Dit alles om weer verliefd worden op jezelf en een diepe verbinding aan te gaan met alles wat is.

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van geluk hormonen.

Is cacao een psychedelica?
Nee, cacao is geen psychedelica. Het zorgt niet voor hallucinaties of dergelijke. Het opent wel het hart en heeft een positieve invloed op je humeur.
Kun je deelnemen aan het verkeer na een cacao ceremonie?
Jazeker. Het heeft geen negatieve invloed op je reactievermogen.
Wanneer is het nuttigen van cacao af te raden?
Bij zwangerschap, epilepsie, gebruik van sommige soort antidepressiva, hoge bloeddruk en hartklachten. 

Mocht je onverhoopt niet kunnen kan ik helaas het geld niet terug geven.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn